neděle 22. dubna 2012

Bramboráčky s mozzarellou a rajčaty



Původní recept z kuchařky MUDr. Jonáše jsem si trochu upravila. Jeho varianta (nastrouhat omyté brambory, osolit, opepřit , udělat placičky a smažit) se mi krapet rozpadala. Takže jsem k tomu přidala vajíčko a celozrnnou mouku a taky sušenou bazalku. Nevím kolik čeho, prostě tak, aby z toho bylo těsto akorát na bramboráky.
Na pánvi jsem usmažila placičky, ubrouskem odsála přebytečný tuk. Hotové jsem je vyskládala na plech, položila na ně kousek rajčete a kousek mozzarelly a dala zapéct do trouby.




1 komentář:

  1. Super to musí být s domácími rajčaty. My máme letos vysázené San Marzano, tak doufám, že se sklizeň vydaří. Ale už teď vypadají fakt hodně dobře. Holt tomu počasí fakt hodně přeje. :) Ještě ale musíme dostavět kovové ploty na míru, abychom měli tu zahradu úplně hotovou. Ale to bude o víkendu z krku. :)

    OdpovědětVymazat